Jetair

Jetair is onderdeel van TUI Travel PLC, de grootste toerismegroep ter wereld. In België is TUI Travel PLC actief met de touroperators onder de namen Jetair, VIP Selection, Sunjets en VTB Reizen; met de reisbureauketen Jetaircenter en met luchtvaartmaatschappij Jetairfly. Jetaircenter is Belgiës grootste keten van reisbureaus. De reisagentschappen van Jetaircenter vormen een groep reisbureaus gespecialiseerd in leisure travel in België. In elk Jetaircenter kan de je terecht voor een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand reisaanbod, zowel van de diverse Jetairmerken als van alle andere grote merken in de vakantiemarkt. Het aanbod bestaat onder andere uit verkoop van vlieg-, boot- & treintickets, organisatie van à la carte reizen, groepsreizen, pakketreizen, hotelreservaties, autoreservaties, transferts, reisverzekeringen, tolwegenvignetten, Efteling, Plopsa, Disneyland® Paris etc…

Andere websites van Tui Travel PLC die je wellicht nuttig vindt, zijn onder meer: huurwagenmarkt.be, om je huurwagen te bestellen en Jetairfly.com, gespecialiseerd in goedkope vluchten.

 • VIP Selection (gespecialiseerd in luxe hotels)
 • Sunjets (een reiswebsite, gespecialiseerd in de goedkoopste vakanties)
 • VTB Reizen

2 reacties op Jetair

 1. van verdegem willy zeggen:

  hallo op maandag 9 januari 2017 heeft het reisbureau selectair herki reien -sleidingedorp 60 sleidinge u gevraagd of er een persoon binnen kan in het hotel moselblick bergstrasse 42 wintrich duitsland ze hebben nog niets gehoord. ik reis al 6 jaar met jetair moet dat zo lang duren.

  • admin zeggen:

   Beste Willy,

   Deze website is niet van Jetair. Deze pagina gaat wel over Jetair. Als u reactie wilt van Jetair raadt ik u aan contact met hen op te nemen, wellicht via hun website.
   Mvg,
   Theodoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *