Corendon

Corendon is een van de grote spelers in de markt door de scherpe prijzen en biedt voordelige zon-zee en corendonstrandvakanties. Vanaf april 2015 biedt Corendon vanuit Brussel nieuwe populaire vakantiebestemmingen aan zoals de eilanden Rhodos & Kos in Griekenland, Egypte, Tunesie en het Mallorca in Spanje.

Op www.corendon.be ervaart u het gemak van een snelle boekingservice! Een keuze tussen het type vakantie dat u zoekt kan eenvoedig gemaakt worden. Gaat u met kinderen op vakantie naar een Kids & Co accommodatie of gaat uw voorkeur juist uit naar een Only Adult hotel? Kiest u voor een super deluxe Ultra All Inclusive hotel of voor een last minute vakantie?

Only Adult:  Zeer uitgebreid Only Adult programma met hotels speciaal voor volwassenen met vakantiebestemmingen in Turkije, Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland, Tunesië, Egypte, Cyprus, Bulgarije en Portugal.

Kids & Co: Boek geselecteerde kindvriendelijke hotel met het Kids & Co kwaliteitskeurmerk in de landen Turkijke, Griekenland, Spanje, Portugal of Curacao.  Deze hotels bieden goede faciliteiten waardoor uw kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Fly & Go: Voor de meer actieve vakantieganger bestaat er het Fly & Go concept. Op de luchthaven staat de door ue geboekte huurauto voor uw klaar. Het Fly & Go Concept biedt deze autovakanties aan in Turkijke, Griekenland, Spanje, Portugal, Curacao, Bulgarije en Macedonië.

De snelle boekingservice van Corendon laat u toe om een boeking te doen waarbij u later betaald. Een voorschot van 30%  moet binnen 3 dagen na het maken van de boeking te worden betaald. Het restant dient uiterlijk 4 weken voor vertrek voldaan te zijn. Indien u binnen 6 weken vertrekt, dient de volledige reissom direct overgemaakt te worden.

Naast Corendon Vliegvakanties, Corendon Dutch Airlines Corendon Airlines International en Corendon Hotels & Resorts behoren ook Maris Life, Corendon Golf, Corendon Artiestenreizen, Corendon Groepsreizen en Karin’s Choice tot Corendon. Waarbij het laatste label kleinschalige accommodaties aanbiedt voor de individueel ingestelde reiziger.

Corendon
5.7 (57.14%) 7 votes

14 Responses to Corendon

 1. Lefebvre zeggen:

  wat moet ik doen om on line te boeken ?

 2. Lambrechts Albert zeggen:

  Is er een Corendon reisbureau in Belgisch Limburg?

 3. Michiels Monique zeggen:

  Had graag geweten of er ’n reisbureau in het Leuvense is… mag in ’n straal van 20km zijn. Vg

 4. vzehulst zeggen:

  Kan u een ding zeggen vertrokken op 17/05/2017 om 5.45 naar Griekenland nu wordt het 10.50 dag kwijt daar terug komen het zelfde al 2 keer extra kosten gehad voor de parking op zaventem wie gaat dit betalen voor mij nooit meer corendon in september. Spijtig terug met 6 man fa proberen om te anuleren

 5. Van Landeghem A zeggen:

  Goede middag. Zou graag eens vernemen wanner jullie terug vliegen van uit Brussel naar Tunesie of Egypte ( nijlcruise ) .

 6. Vansichem Ingrid zeggen:

  Graag zou ik willen vermelden dat wij een supervakantie gehad hebben. De mensen van Corendon waren heel vriendelijk en heel behulpzaam, zowel op de bestemming als op de vlucht. Wij zijn met hun naar Turkije geweest en kunnen dit iedereen aanraden.

 7. frank zeggen:

  Corendon weet niet wat klantvriendelijkheid inhoud. Dit is met grootte voorsprong de meest klantonvriendelijke reisorganisatie op de Belgische markt. Zonde terwijl vakantie voor iedere hard werkende persoon een feest zou moeten zijn, maakt Corendon er een nachtmerrie van!!!!

 8. ann zeggen:

  Goede middag

  Zou er geen in Gent zitten ??
  Als het mogelijk is eens een adres AUB
  MVG

 9. Delcour Yvette zeggen:

  we zijn deze zomer voor de eerste keer op reis geweest met Corendon en zijn super tevreden , alles was tip top in orde
  zeker voor herhaling vatbaar

 10. daniel jaamann zeggen:

  ik ga al jaren jaarlijks met corondon op reis hoe krijg ik dan die zilverkaart ??? heb het geprobeerd lukte me niet

 11. qwerty zeggen:

  Zeer slecte ervaring met corendon.. mensen wordt zeer afgeraden met corendon op vakacantie te gaan

 12. Lefebvre zeggen:

  zou dat mogelijk zijn ,dat er in KORTRIJK een reisburau is waar we eventueel zouden kunnen boeken voor een reis?
  MVGT.

  • admin zeggen:

   Beste Lefebvre,

   In Kortrijk is er geen Corendon reisbureau. Wel in Mechelen maar online boeken is bij Corendon net zo makkelijk waarbij je daarna bij “mijn boeking” kunt u ook online betalen en u reisgegevens raadplegen. Betalen per overschrijving is ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *