Connections

Connections is eigenlijk geen touroperator maar een reisbureau en behoort tot één van de grootste Belgische Connectionsreisaanbieders. Tussen u en de touroperator zit dan dus nog een schakel, het reisbureau; in dit geval Connections. Met de opkomst van het internet boeken steeds meer mensen rechtstreeks bij de touroperators en slaan ze het reisbureau over, die steeds minder toegevoegde waarde hebben. Toch zijn er nog steeds mensen die graag naar het reisbureau gaan, en Connections is dan een van de marktleiders.

Connections biedt voordelige vliegtickets en complete reizen naar bestemmingen wereldwijd van diverse touroperators. Wilt u graag op een vrije en avontuurlijke manier de wereld ontdekken, dan bent u bij Connections aan het juiste adres. Connections biedt eigen reisbrochures aan voor de Verenigde Staten, Canada, Azië en Zuid Amerika. Voor New York is Connections de onbetwiste marktleider.

De aangeboden reizen worden begeleid door Belgen van beide taalgroepen. Waardoor er ingespeeld kan worden op typische Belgische noden en nieuwe tendensen. Connections is bovendien ook milieubewust, zij ondersteunen bv. Aqua Afrika, maar ook Compenco2, een organisatie die de Co2 uitstoot tracht aan banden te leggen.

4 reacties op Connections

 1. J. Van Laere zeggen:

  Weigeren volgens de Europese richtlijn de terugbetaling van het voorschot van mijn door hen geannuleeerde pakketreis. Hebben zonder mijn goedkeuring de onwettige voucher opgestuurd. Ze hebben hier dan ook nog ten onrechte 46€ kosten afgetrokken. Deze

 2. Bénédicte zeggen:

  Beste,
  Onthaal in kantoor Brugge is uitmuntend en vriendelijk.
  Connections is échter duurder dan elders zonder de service te kunnen bieden die daar tegenover staat.
  Door een verkeerde communicatie per mail van hen werd ons ticket uiteindelijk 220€ duurder.
  Plaatsen reserveren in vliegtuig kan niet eerder via dit reisbureau dan als privé persoon, dus geen enkel voordeel.
  Veel tijdsverlies voor iedereen met een aangetekend schrijven als verontschulidging (en een gratis ticket voor hopon hopof… ) !
  Toch bedankt aan het personeel in kantoor zelf, zelfs al hebben zij de oorspronkelijke fout voor meerprijs veroorzaakt.

 3. blondeel zeggen:

  van harte dank voor jullie bereidwillige hulp

 4. blondeel zeggen:

  geachte,

  wilde via deze weg jullie personeelslid die dienst deed op jullie kantoor op Sint Denijs Westrem op 8 aug nogmaals van harte bedanken voor de hulp die ik van hem kreeg en de wijze waarop hij me ontving ( ivm vlucht van onze zoon Kristof Blondeel op 9 aug naar Madrid-Quito )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *